Wij verzorgen ook alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw boot in onze eigen werkplaats. Het gaat hierbij om het afstellen van de motor, olie verversen, impeller vervangen, storingen verhelpen, etc.

Seizoen klaarmaken

Na het vaarseizoen is het belangrijk om uw boot te voorzien van een winterbeurt. Dit is een goed moment om de motor en staartstuk na te lopen. Tevens is het belangrijk om enig water in het blok en de staart te verwijderen. Dit voorkomt kapot vriezen en roestvorming.
Na de winter stil gestaan te hebben, is het verstandig om uw boot na te laten kijken. Zoals accu check, bougies vervangen, schakelkabels afstellen, impelleropbrengst en ontstekingstiming nakijken. Prijslijst onderhoud

Wat doen we tijdens de onderhoudsbeurten Kleine beurt Grote beurt
Staartstukolie verversen * *
Bougies nakijken * *
Smeerpunten smeren * *
Schroefas controleren en smeren * *
Benzinefilter reinigen of vervangen * *
Brandstofsysteem nakijken * *
Ontstekingssysteem nakijken * *
Proefdraaien * *
Koeling visueel nakijken * *
Controleren op onregelmatigheden * *
Anoden nakijken * *
Diverse aandachtspunten * *
Koelwaterpomp inspecteren en vervanging van versleten onderdelen   *
Thermostaat inspecteren   *
Koelsysteem anodes inspecteren   *

Zorg goed voor uw motor, onderhoud is belangrijk!

Goed onderhoud is van levensbelang voor de motor van uw boot. Daarom heeft Auto Service Grubbenvorst een onderhoudsplan ontwikkeld dat speciaal is afgestemd op uw motor. Daarbij horen zeer concurrerende prijzen.
Een onderhoudsbeurt is geen reparatie, daarom gelden de tarieven alleen voor motoren die in goede staat zijn en vrij van problemen zijn. Voor het oplossen van problemen of enige andere vorm van meerwerk wordt als extra in rekening gebracht. Ons tarief voor arbeidsloon vind u hieronder.
Onderdelen, smeermiddelen, transport, de- en monteren van de motor achter de boot en lak/spuit werkzaamheden zij niet inbegrepen en worden extra berekend.
Vanwege de hoge kwaliteit gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de fabrikant van uw motor.

Duidelijkheid Wij kunnen onmogelijk vooraf volledige prijsopgave doen, daarvoor zijn er te veel variabelen. Wel kunnen we een zo compleet mogelijke offerte maken van de te verwachten reparatie/onderhoudsbeurt. Als u dit op prijs stelt, vraag hier dan om per e-mail, we zullen u de offerte zo compleet mogelijk toezenden.

Hoge technische kennis Auto Service Grubbenvorst heeft een naam hoog te houden als het op onderhoud en reparatie van motoren aan komt. De technici van Auto Service Grubbenvorst volgen nauwlettend de trainingen van de fabrikanten van de motoren. Ook zijn de reparatieprocedures van elke reparatie ons bekend en houden wij ons aan de voorschriften van de fabrikant en vullen dit aan met al de opgedane ervaring.

De technische specialisten van Auto Service Grubbenvorst hebben de beschikking over een zeer complete werkplaats, netjes, schoon, warm en ruimtelijk. Uiteraard is de werkplaats uitgerust met alle denkbare gereedschappen (ook speciaal gereedschappen) en de modernste diagnose apparatuur. Voor de technicus is ook alle serviceliteratuur voorhanden, zodat elke reparatie of onderhoudsbeurt conform voorschrift wordt uitgevoerd, en op belangrijke punten wordt verbeterd door de expertise van Auto Service Grubbenvorst . Ons doel is om uit te blinken in onderhoud en reparatie.

Geen geheimen Wij doen niet geheimzinnig over de reparaties of onderhoudsbeurten, vraag ons elke vraag die bij u opkomt en we zullen u rustig antwoord geven en uitleggen over het hoe en waarom. Wij nodigen u ook van harte uit om gedurende het onderhoud en/of reparatie aan uw motor aanwezig te zijn en mee te kijken met wat onze technicus aan uw motor doen.

Wij doen alle service werkzaamheden (reparatie, onderhoud, aanpassingen e.d.) aan alle merken boten en boottrailers.

Wij doen reparaties en onderhoud aan:

  • Yamaha (Brons, hoogste niveau) (buitenboordmotoren, generatoren en waterpompen)
  • Evinrude (E-TEC, Ficht, Johnson, Turbojet, Quiet Rider, OMC Cobra, Volvo-Penta)
  • Honda (buitenboordmotoren, generatoren en waterpompen.
  • Weber (jetmotoren)
  • Nanni diesel
  • Tohatsu
  • Sea-Doo