ONDERHOUD EN REPARATIE

VAN UW BOOT

Compleet onderhoud aan boten

Het goed onderhouden van uw boot is essentieel om onbezorgd te kunnen genieten van deze vorm van watersport. U beschermt hiermee uw boot tegen invloeden van weer en wind. Tevens verkleint u hiermee de kans op andere (vaak onnodige) schade en bijbehorende kosten.

U kunt bij Auto Sevice Grubbenvorst niet alleen terecht voor groot- en klein onderhoud aan uw boot, u kunt ook bij ons aankloppen met alle bootreparaties. Van een buitenboordmotor reparatie tot het repareren van een bootschade wordt door onze ervaren monteurs vakkundig gedaan.

Het belang van onderhoud aan boten

Als u de komende periode weer zorgeloos van uw boot gebruik wilt maken, is het van groot belang dat deze goed onderhouden wordt. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw boot in een goede staat blijft. Daarnaast is een goed onderhoud aan de boot van groot belang om eventuele problemen bijtijds te ontdekken. Hiermee verkleint u de kans op (onnodige) schade en de bijbehorende kosten. 

U kunt uw boot het beste twee keer per jaar een onderhoudsbeurt geven: als u de boot zomerklaar gaat maken en als u het vaartuig na het seizoen in de winterstalling plaatst.

Hoge technische kennis

Auto Service Grubbenvorst heeft een naam hoog te houden als het op onderhoud en reparatie van motoren aan komt. De monteurs van Auto Service Grubbenvorst volgen nauwlettend de trainingen van de fabrikanten van de motoren. Ook zijn de reparatieprocedures van elke reparatie ons bekend en houden wij ons aan de voorschriften van de fabrikant en vullen dit aan met al de opgedane ervaring.

Duidelijkheid

Wij kunnen onmogelijk vooraf volledige prijsopgave doen, daarvoor zijn er te veel variabelen. Wel kunnen we een zo compleet mogelijke offerte maken van de te verwachte reparatie/onderhoudsbeurt. Als u dit op prijs stelt, vraag hier dan om per e-mail, we zullen u de offerte zo compleet mogelijk toezenden.

Wij doen reparaties en onderhoud aan vele merken

  • Yamaha (Brons, hoogste niveau);  buitenboordmotoren, generatoren en waterpompen
  • Evinrude; E-TEC, Ficht, Johnson, Turbojet, Quiet Rider, OMC Cobra, Volvo-Penta
  • Honda; buitenboordmotoren, generatoren en waterpompen
  • Weber; jetmotoren
  • Nanni diesel
  • Tohatsu
  • Sea-Doo

Wilt u ook uw boot degelijk en zorgvuldig laten onderhouden?

Neem vrijblijvend contact met ons voor informatie of een offerte.