De kosten van een APK
van uw auto

Wat kost een APK keuring?

Op zoek naar een goede én voordelige APK keuring? Bij Auto Service Grubbenvorst zit u goed. Wij leveren de beste APK service tegen een scherpe prijs. Indien u de APK combineert met een grote beurt bent u nog voordeliger uit.
Mocht er een reparatie nodig zijn, dan nemen we eerst contact met u op, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. We repareren enkel en alleen met uw goedkeuring. Bij ons staat transparantie van kosten hoog in het vaandel.

De prijs van een APK keuring is wisselend. Er zit een verschil tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto’s. Bij het combineren van een APK keuring met een voorgeschreven onderhoudsbeurt komt u voordeliger uit.
Onze prijzen zijn inclusief roetmeting, viergastest en het afmelden bij de RDW.

APK diesel auto €75,- incl. BTW
APK benzine auto €50,- incl. BTW

Gratis herkeuring bij Auto Service Grubbenvorst

Als je auto tijdens de APK bij  wordt afgekeurd, bieden wij je een gratis herkeuring aan. Dit geldt alleen als je de benodigde reparatie(s) bij Auto Service Grubbenvorst laat uitvoeren.

grote-beurt-auto

Grote beurt incl. APK

Bij een grote beurt controleren wij uw auto op meer dan 90 punten. Wij kijken o.a. of uw filters, bougies en distributieriem vervangen moeten worden en vullen uw vloeistoffen bij en resetten de service interval van uw auto.