APK, ONDERHOUD EN REPARATIE

VAN UW AUTO

Auto diagnose

Op zoek naar auto diagnose? Heeft u een auto storing en zoekt u een diagnosespecialist die het probleem kan verhelpen? De ervaren monteurs van Auto Service Grubbenvorst beschikken over de kennis en de diagnose apparatuur om te bepalen waardoor de storing veroorzaakt wordt en hoe deze het beste verholpen kan worden. We bieden de auto diagnose aan voor alle automerken.

Een moderne auto beschikt over een groot aantal elektrische systemen. Deze worden aangestuurd door een centrale computer. Dit maakt auto’s slimmer, maar ook complexer. Als uw auto een probleem heeft, kunnen er verschillende storingen en meldingen verschijnen.
Voordat je zomaar onderdelen gaat vervangen: laat voor de zekerheid eerst een auto diagnose uitvoeren door Auto Service Grubbenvorst.

Waarom een auto diagnose?

Op goed geluk vervangen?

Wij hebben ervaring met alle automerken. We voeren een betrouwbare diagnose uit om uw autoproblemen in kaart te brengen. Zo kunnen we de urgentie van de autoreparatie inschatten. Soms kan het wachten tot de auto een grote beurt ondergaat, maar soms is direct actie vereist.

Auto Service Grubbenvorst beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur om auto’s van alle merken uit te lezen én vakkundige technici om elektronische storingen te verhelpen. Zo kunt u weer gerust de weg op!

Airco service

Om uw ervoor te zorgen dat uw airco optimaal blijft werken is regelmatig onderhoud nodig.

Diagnose

Storingen aan uw auto zijn niet alleen erg vervelend, maar kunnen ook voor extra kosten zorgen.

Banden

Het profiel en rubbersamenstelling van een winterband is heel anders dan bij een zomerband.

Extra service

Zomer/winter-check: laat uw auto bij de seizoenswisselingen controleren.