Storingen en defecten aan uw auto zijn niet alleen erg vervelend, maar kunnen ook hoge kosten met zich meebrengen. Bovendien komen storingen altijd ongelegen.
Veel onderhoudsbeurten en reparaties beginnen eerst met het koppelen van een laptop aan de autocomputer. Op basis hiervan kan vaak achterhaald worden waar zich een probleem bevindt en kan de monteur de reparatie uitvoeren.

Een auto bevat zoveel software dat hier vaak ook het probleem zit.  Dit kunt u alleen door een goede én betrouwbare garage laten verhelpen.  Auto Service Grubbenvorst kan een diagnose aan alle merken auto’s uitvoeren.

Om elektronische storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat duidelijk wordt in welk gedeelte van het elektronische gedeelte van het systeem de storing gezocht moet worden.

Auto Diagnose

Diagnose apparatuur en kennis aanwezig

Auto Service Grubbenvorst beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur om auto’s van alle merken uit te lezen én vakkundige technici om elektronische storingen te verhelpen. Zo kunt u weer gerust de weg op!