APK, ONDERHOUD EN REPARATIE
VAN UW BMW

BMW onderhoud

Bij Auto Service Grubbenvorst kunt u terecht voor al het onderhoud en reperatie aan uw BMW. Of het nu gaat om een kleine beurt of grote beurt aan uw BMW.
Ons vakkundige monteurs weten precies welk onderhoud uw BMW nodig heeft en u betaalt dus nooit teveel.

Wij beschikken over het modernste diagnose apparatuur voor het uitlezen van uw BMW. Ook voor winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenen banden voor uw BMW kunt u bij Auto Service Grubbenvorst terecht.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte aan!

BMW onderhoudskosten

Alle onderhoudskosten zijn inclusief het arbeidsloon van een gekwalificeerde automonteur, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u geen verborgen kosten achteraf.

BMW dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe BMW te laten onderhouden. Een universele garage biedt echter een even goede service. We hebben gekwalificeerde monteurs en onderdelen van BMW-kwaliteit. U merkt eigenlijk alleen het verschil in de portemonnee.

APK voor uw BMW

De APK is een verplichte keuring en is er voor uw eigen veiligheid en die van anderen.  Doe de keuring op tijd, zodat u geen boete krijgt. Auto Service Grubbenvorst hanteert één gegarandeerde prijs voor de hele keuring inclusief het afmelden bij de RDW.

Banden vervangen

Om veilig te kunnen autorijden is het belangrijk dat u de juiste banden heeft gemonteerd met voldoende profieldiepte. Niet alleen is de profieldiepte van de banden essentieel voor uw veiligheid, ook ongelijkmatige bandenslijtage brengt gevaren met zich mee. Daarom is het belangrijk dat u op tijd uw banden laat vervangen.
Bovendien biedt Auto Service Grubbenvorst de mogelijkheid voor stalling van uw zomer- of winterbanden in ons bandenhotel.

Remschijven vervangen

Veilig autorijden betekent ook goed en veilig remmen. Daarom is het belangrijk dat u op tijd uw remschijven laat vervangen. Daar horen ook nieuwe remblokken bij. Auto Service Grubbenvorst hanteert een vaste prijs voor vervanging van de remschijven.
Deze kunnen van verschillende merken zijn zoals ATE, Bosch, TRW of Brembo, en zijn inclusief de remblokken.

Distributieriem vervangen BMW

Als de distributieriem in de motor van uw BMW breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem van uw BMW daarom op tijd vervangen.
Bij het vervangen van een distributieriem, ontdekt de monteur vaak dat ook de balansasriem, de multi V (rib) riemenset, nokkenasriem en koelvloeistof mogelijk aan vervanging toe zijn. Voor deze extra reparaties zullen we altijd vooraf toestemming aan u vragen.

Auto diagnose BMW

Heeft uw BMW een storing en zoekt u een diagnosespecialist die het probleem kan verhelpen? De ervaren monteurs van Auto Service Grubbenvorst beschikken over de kennis en de diagnose apparatuur om te bepalen waardoor de storing veroorzaakt wordt en hoe deze het beste verholpen kan worden.
Voordat je zomaar onderdelen gaat vervangen: laat voor de zekerheid eerst een auto diagnose uitvoeren door ons.

Aircoservice

Om u optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw auto, zorgt Auto Service Grubbenvorst er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is.
Het is belangrijk om de airco-installatie van uw auto tenminste 1x per jaar te laten controleren. Bij een airco-check wordt het systeem op lekkage en koelcapaciteit gecontroleerd.
Zo ben u altijd verzekerd van een goed werkende airconditioning.

Wilt u ook uw BMW degelijk en zorgvuldig laten onderhouden?

Neem vrijblijvend contact met ons voor informatie of een offerte.