De beste merken banden en service
bij Auto Service Grubbenvorst

De beste merken banden en service vindt u bij Auto Service Grubbenvorst

Nieuwe banden koop je bij Auto Service Grubbenvorst. Niet alleen vanwege het goede advies en de scherpe prijs, maar ook om de vakkundige montage. Dat is belangrijk, want goed gemonteerde banden slijten minder snel, geven meer rijcomfort en besparen brandstof.

Wij leveren een breed assortiment aan bandenmerken. U heeft volop keuze in zomerbanden, winterbanden, 4-seizoenen banden, 4×4 banden en bedrijfswagenbanden van zowel de bekende a-merken als diverse budget merken.

Controle voorkomt problemen

Regelmatig controleren van de bandenspanning kan een hoop problemen voorkomen. Door het rijden met een te lage bandenspanning zal de band minder lang meegaan en zal het rijgedrag van de auto negatief beinvloed worden. Natuurlijk kunt u bij ons altijd terecht om uw bandenspanning gratis te laten controleren.

Autobanden

Uitlijnen

Wanneer uw auto niet goed uitgelijnd is, merkt u dat uw auto naar links of rechts trekt. Een oorzaak kan bijvoorbeeld zijn; een kuil in het wegdek, verkeersdrempels, of tegen de stoep rijden.
Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler. Ook slijten uw banden en auto-onderdelen minder snel.
Wij raden aan om tenminste één keer per jaar de uitlijning van je auto te laten controleren. Dit betekent niet direct dat een uitlijning nodig is, maar je voorkomt mogelijk onnodig hoge kosten.

Balanceren

Het kan zijn dat uw stuur gaat trillen bij een bepaalde snelheid. In dat geval moeten uw wielen waarschijnlijk gebalanceerd worden. Goed gebalanceerde wielen bevorderen uw rijcomfort en veiligheid. Bovendien slijten hierdoor uw banden ook minder snel.
Auto Service Grubbenvorst beschikt over alle nodige kennis, ervaring en gereedschappen om uw wielen feilloos te balanceren, zodat u zonder trillingen weer de weg op gaat.
U heeft dus langer plezier van uw autobanden!

Bandenopslag winterbanden en zomerbanden

Geen plek om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Auto Service Grubbenvorst heeft altijd een plekje vrij voor uw autobanden. Neem contact met ons op, dan kunt u uw banden meteen bij ons kwijt.

Winterbanden

Winterbanden kunnen er voor zorgen dat je tot 2 à 3 keer sneller stil staat tijdens het remmen in de sneeuw.

Zomerbanden

Zomerbanden, ook wel high performance banden genoemd, presteren geweldig op asfalt dat heet of vochtig is.

4-Seizoenen

Omdat in Nederland het weer wisselend is en wij niet hele strenge winters hebben kan een all season band goed van pas komen.

Lekke band

Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken.