Altijd veilig onderweg
MET UW AUTO

Zomer- en wintercheck

Ga het hele jaar door veilig en onbezorgd de weg op! Het kan met een zomer- of wintercheck. Laat uw auto voor het zomer- en winterseizoen tijdig nalopen door onze monteurs.
U kunt bij ons met alle automerken terecht voor een zomer- en/of wintercheck.

Aanvullend onderhoud wordt altijd in overleg met u gedaan.
Het kan zo zijn dat de monteur constateert dat uw auto meer onderhoud nodig heeft. In dat geval wordt dat eerst met u besproken.

Wat wordt er gecontroleerd?

Tijdens de zomercheck en wintercheck wordt uw auto op essentiële onderdelen gecontroleerd. Zo weet u zeker dat uw auto er tijdens de zomer- en wintermaanden weer helemaal tegenaan kan!

De wintercheck – voorbereid de winter in

Bij de wintercheck wordt er voor gezorgd dat uw auto voorbereid de winter in gaat. Tijdens de wintersport bijvoorbeeld wordt uw auto blootgesteld aan zware weersomstandigheden en u wilt geen autopech krijgen op uw vakantie. Maak nu een afspraak voor de wintercheck en ga een probleemloze winter tegemoet.

De zomercheck – met een gerust hart op vakantie

Bij de zomercheck wordt uw auto gecontroleerd op de vitale punten van uw auto zodat u daarna met een gerust gevoel de zomer in kan gaan. Onze monteurs controleren uw auto op bijna alle gebieden. De zomercheck zorgt er voor dat u met een gerust gevoel met uw auto op pad kunt gaan. Voorkom pech en plan een zomercheck om veilig op reis te kunnen gaan!Grote beurt

Om uw ervoor te zorgen dat uw airco optimaal blijft werken is regelmatig onderhoud nodig.

Kleine beurt

Storingen aan uw auto zijn niet alleen erg vervelend, maar kunnen ook voor extra kosten zorgen.

Olie verversen

Het profiel en rubbersamenstelling van een winterband is heel anders dan bij een zomerband.

Extra service

Zomer/winter-check: laat uw auto bij de seizoenswisselingen controleren.