Audi onderhoudBij Auto Service Grubbenvorst kunt u terecht voor al het onderhoud en reperatie aan uw Audi.
Of het nu gaat om een kleine beurt of grote beurt aan uw Audi.
Onze specialisten weten alles van uw Audi.

Wij beschikken over het modernste diagnose apparatuur voor het uitlezen van uw Audi. Ook voor winter- en zomerbanden voor uw Audi kunt u bij Auto Service Grubbenvorst terecht.
Ons vakkundig personeel weet precies welk onderhoud uw Audi nodig heeft en u betaalt dus nooit teveel.

  • Juiste serviceoplossingen, ongeacht het bouwjaar van de auto.
  • Duidelijke uitleg van de factuur en werkzaamheden.
  • Behoud van de fabrieksgarantie en de carrosseriegarantie.
  • Gebruik van originele Audi onderdelen en vloeistoffen volgens de fabrieksspecificatie.
  • De waarde van uw Audi blijft behouden en de technische staat wordt gewaarborgd.

Audi onderhoudskosten

Alle onderhoudskosten zijn inclusief het arbeidsloon van een gekwalificeerde automonteur, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u geen verborgen kosten achteraf.

Audi dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe Audi te laten onderhouden. Een universele garage of specialist bieden echter een even goede service. Ze hebben getraind personeel en onderdelen van Audi-kwaliteit. U merkt eigenlijk alleen het verschil in de portemonnee.

APK voor uw Audi

De APK is een verplichte keuring en is er voor uw eigen veiligheid en die van anderen. En ook ter bescherming van het milieu. Doe de keuring op tijd, zodat u geen boete krijgt. Auto Service Grubbenvorst hanteert één gegarandeerde prijs voor de hele keuring inclusief het afmelden bij de RDW.

Banden Audi vervangen

Om veilig te kunnen autorijden is het belangrijk dat u de juiste banden heeft gemonteerd met voldoende profieldiepte.
Niet alleen is de profieldiepte van de banden essentieel voor uw veiligheid, ook ongelijkmatige bandenslijtage brengt gevaren met zich mee.
Daarom is het belangrijk dat u op tijd uw banden laat vervangen.
Bovendien biedt Auto Service Grubbenvorst de mogelijkheid voor stalling van uw zomer- of winterbanden in ons bandenhotel.

Remschijven Audi vervangen

Veilig autorijden betekent ook goed en veilig remmen. Daarom is het belangrijk dat u op tijd uw remschijven laat vervangen. Daar horen ook nieuwe remblokken bij. Auto Service Grubbenvorst hanteert een vaste prijs voor vervanging van de remschijven. Deze kunnen van verschillende merken zijn zoals Bosch of Brembo, en zijn inclusief de remblokken.