Nu kleine beurt incl APK slechts €99,-*

Bij een kleine beurt controleren de specialisten van Auto Service Grubbenvorst uw auto op meer dan 25 belangrijke onderdelen en worden al uw vloeistoffen bijgevuld.

Prijs inclusief:

  • Resetten van de service interval
  • Kleinmateriaal
  • Arbeid en milieutoeslag
  • APK keuring en afmeldingskosten
  • Btw

*Prijs geldig bij auto’s tot 1.8l motorinhoud, benzine of diesel

Kleine beurt: controle op ruim 25 onderdelen

Met goed en regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u dure reparaties op het verkeerde moment. Bij een kleine beurt controleren de specialisten van Auto Service Grubbenvorst uw auto op meer dan 25 belangrijke onderdelen en worden al uw vloeistoffen bijgevuld. Zo kunt u weer veilig de weg op.

Wat doen we bij een kleine beurt?

Bij een kleine beurt controleren wij uw auto op meer dan 25 onderhoudspunten. We controleren de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van uw auto nauwkeurig, net als uw filters en ruitenwissers. We checken ook of uw lampen goed staan afgesteld, vullen vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter.

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Een stelregel die u kunt aanhouden:

Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer
Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Geen verassingen

Indien onze monteur tijdens een onderhoudsbeurt onverhoopt gebreken ontdekt nemen wij direct contact met u op. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten spreken wij uitgebreid met u door. Pas na uw akkoord voeren wij de reparatie uit.