Prijs inclusief:

  • Resetten van de service interval
  • Kleinmateriaal
  • Arbeid en milieutoeslag
  • Btw

*Prijs geldig bij auto’s tot 1.8l motorinhoud, benzine of diesel

Grote beurt: controle op ruim 90 onderdelen

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is cruciaal. Hiermee voorkomt u dure reparaties op het verkeerde moment. Bij een grote beurt controleren we uw auto op meer dan 90 punten. En als u de grote onderhoudsbeurt combineert met een APK-keuring, betaalt u bij Auto Service Grubbenvorst niets voor uw APK. Zo kunt u weer een tijd veilig vooruit.

Wat controleren wij bij een grote beurt?

Bij een grote beurt controleren wij uw auto op meer dan 90 punten. Wij kijken o.a. of uw filters, bougies en distributieriem vervangen moeten worden en vullen uw vloeistoffen bij. Daarnaast verversen wij de olie en controleren we de accu, remmen en schokdempers.

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Een stelregel die u kunt aanhouden:

  • Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer
  • Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

    Geen verassingen

    Indien onze monteur tijdens een onderhoudsbeurt onverhoopt gebreken ontdekt nemen wij direct contact met u op. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten spreken wij uitgebreid met u door. Pas na uw akkoord voeren wij de reparatie uit.